Eldördül a startpisztoly

2014.09.16. 11:34

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Az elmúlt hónapokban arra törekedtem, hogy ne árasszam el helyi politikai ügyekkel a facebook fiókomat. Ennek két oka volt. Egyrészt tudom, sok ismerősöm talán apolitikussá vált az elmúlt év kissé túlpörgetett kampányainak köszönhetően – nem szerettem volna tovább terhelni őket. Másrészt csupán az elmúlt héten tisztult a kép a mezőcsáti helyhatósági választásokkal kapcsolatban – úgy gondoltam, bőven elég lesz mindenkinek belőlem ez az egy hónap. :-)
startup3.jpg

De most itt állunk a startvonalnál, ezért kérlek benneteket, nézzétek el nekem, ha a közeljövőben szinte napi rendszerességgel jelentkezem majd a Mezőcsát jövőjét illető gondolataimmal! Viszont illik bemutatkoznom, sőt illik beszámolni a terveimről, a céljaimról. Ezért mindenkitől türelmet és megértést kérek, valamint várom az észrevételeiteket, ötleteiteket, sőt, még a kritikátokat is!
Hiszen végtére is – I love Mezőcsát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szopkotibor.blog.hu/api/trackback/id/tr886702825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása